Ste vedeli, da lahko za stroške raziskav in razvoja v podjetju uveljavljate davčno olajšavo? Še vedno pa je odprt razpis za energetske sanacije objektov in poslovnih procesov!

Ste vedeli, da lahko za stroške raziskav in razvoja v podjetju uveljavljate davčno olajšavo? To je odlična možnost, da podjetju znižate pozitivno davčno osnovo.

Še vedno pa je odprt razpis za energetske sanacije objektov in poslovnih procesov! Ne zamudite odlične priložnosti, ki omogoča investicijo s pomočjo nepovratnih sredstev in brezobrestnega kredita!

Več o davčnih olajšavah in energetski sanaciji zapisujemo spodaj!

Aktualni razpisi

FINANČNE SPODBUDE ZA NOVE NALOŽBE V UČINKOVITO RABO IN OBNOVLJIVE VIRE ENERGIJE

  • Namen: finančne spodbude (nepovratna sredstva + kredit) za nove naložbe v učinkovito rabo in rabo obnovljivih virov energije
  • Upravičeni stroški: investicije v energetsko sanacijo objekta in energetski ukrepi v poslovnem procesu
  • Upravičenci: podjetja vseh velikosti in zadruge
  • Višina nepovratnih sredstev: do 20 % nepovratnih sredstev oz. do 200.000 € (de minimis) + brezobrestni kredit (3 mesečni EURIBOR + 0,00 % pribitka).
  • Rok za prijavo: do porabe sredstev

Podrobnosti o objavljenem razpisu najdete TUKAJ.

Pišite nam na info@sr-invest.si – pomagali vam bomo pri pripravi dokumentacije – pohitite, sofinanciranje je na voljo le do porabe sredstev!

DAVČNE OLAJŠAVE ZA RAZISKOVALNO RAZVOJNO DEJAVNOST

Ali v podjetju opravljate raziskovalno razvojno dejavnost in zanjo niste črpali nepovratnih sredstev? Potem lahko za stroške raziskav in razvoja uveljavljate davčno olajšavo! Davčno osnovo lahko znižate v višini do 100 % zneska, ki ga v podjetju namenite za raziskovalno razvojno dejavnost.

Več o davčnih olajšavah preberite TUKAJ ali nam pišite na info@sr-invest.si

DOGODEK ABS NETWORK

Vas zanimajo inovacije in tehnološki razvoj? Želite izvedeti sveže informacije, kaj nas čaka na področju nepovratnih sredstev in se ob tem še pomrežiti ter skleniti kakšno novo poslovno poznanstvo? Potem se le udeležite našega dogodka, ki ga skupaj s partnerji projekta prirejamo 22. 11. 2018 v Laškem! Prijava in več podrobnosti TUKAJ.

KONTAKT

Naslov:  Polica 171, 1290 Grosuplje
Telefon: 040 470 267
Email: info@sr-invest.si

DELOVNE URE

Ponedeljek - petek
od 8.00 do 16.00

UPORABNI LINKI

Piškotki
GDPR

KONTAKT

Naslov:  Polica 171, 1290 Grosuplje
Telefon:  040 470 267
Email: info@sr-invest.si

DELOVNE URE

Ponedeljek - petek
od 8.00 do 16.00

UPORABNI LINKI

Piškotki
GDPR

Vse pravice pridržane I SR INVEST d.o.o.

Produkcija iMode

Vse pravice pridržane I SR INVEST d.o.o.

Produkcija iMode